Veckans barncitat

 

Jag gissar att någon stackare har fått lära sej det den hårda vägen:P Men det är sant. Jag börjar känna att mitt humör väldigt fort kan sjunka väldigt lågt. Jag känner mej lättretlig, helt enkelt. Så passa er!:P

 

Idag är ingen bra dag. Idag är faktiskt en riktigt, riktigt, totalt värdelös dag! Jag önskar att jag kunde hoppa över den här dagen. Jag skulle hellre bada, inlindad i blodigt kött, med ett gäng hungriga hajar, än att göra det jag måste göra idag. Och vad ska jag då göra idag, undrar ni? Jag ska till MVC och ta BLODPROV!

Min absolut största skäck är sprutor. Och jag är väldigt konstig när det kommer till blodådror, speciellt dom i armvecket. Och idag ska jag få en stor, fet nål instucken i blodådran i armvecket. Det kommer inte gå bra! Det är nästan ingen som förstår hur jobbigt det här är för mej. Alla säger "Jag är också rädd, ,men det är bara att göra det". Men att "bara göra det" finns inte i min värld. Och jag tycker att personalen som tar sprutor borde vara van med att folk är rädda. Men ofta är det dom som är minst förstående.

 

Jag berättar ikväll hur det gick. Om inte, så är det för att jag har dött.

Hej så länge!


Kommentarer
Postat av: Rebecka

hoppas det går bra för dig. Jag håller tummarna och ber till tor! :D

2012-02-23 @ 12:34:52
URL: http://konstochfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0