Halvvägs

Jag kom att tänka på att jag nu är halvvägs i graviditeten. Tänk vad fort det går!!
Men ändå inte tillräckligt fort... Jag längtar sååå otroligt mycket efter lilla bebisen att det gör alldeles ont. Jag vill ha den här, hos mej, nu, på momangen!
Men det är skönt att känna när den sparkar. Då känner jag att den ju faktiskt är här hos mej. Jag kan bara inte se den :)

Jag har funderat lite på namn idag. Dom som står högst på listan just nu är:
Love, Sigge och Ture.

Kom gärna med förslag! :)

Ultraljud

Nu har jag nyss kommit hem från ultraljudet. Allt var bra och bebisen var helt frisk. Vi fick veta att det är en...... *trummvirvel*......

Pojke!

Jag skulle jättegärna lägga in bilderna vi fick. Men det funkar inte att lägga in bilder på bloggen för mej. Om datorn (internet) bestämmer sej för att fungera normalt igen, så kommer det bilder på direkten.

Nu ska jag sätta mej och klura på killnamn :DHurra hurra!!

 

Idag fyller världens bästaste lillasyster Rebecka 17 år!

Grattis Rebecka!!!

HURRA! HURRA! HURRA! HURRA!


Jag ser det snöar...

Det första jag såg när jag öppnade ögonen imorse var stora julsnöflingor som föll sakta utanför fönstret. Vad är detta?! Det ska ju vara vår nu! 10-15 grader och sol! Möjligtvis lite regn då och då. Det här är inte rätt! Det är så frustrerande när man går och väntar och väntar och så blir det äntligen härligt, underbart vårväder ute (som det var igår) och man tänker att "nu minsan, är våren här på riktigt!". Men så blir det så här. Det här är en helt värdelös dag! Ja, nu gnäller jag väldigt, men det tycker jag att jag får.

Till något som gör mej glad istället, för det finns ju faktiskt en massa sånnt också. Dels att det fladdrar massor i magen nu. Lovely!!<3. Och att jag var till mamma och pappa igår. Jag och mamma åkte runt lite och vi hamnade på en loppis. Och vad hittade jag där då? Jo, den här!

 

Titta vilken enormt söt sykorg! Värsta 60-talig. I love it! :D


Första sparken?

Jag kände något imorse när jag satt i soffan. Ett litet dut, dut, dut. Kan det ha vart bebisen, tro?
Jag har känt bubbel och fjärilsrörelser i magen förut, men det är ju omöjligt att veta när det är bebisen och när det bara bubblar ändå. Men det jag kände idag var något annat. Inget bubblande, fladdrande. Snett under naveln var det tre duttar. Inte så starka, men ändå. Jag tror det var bebben:)
Underbart!

Nu vill jag känna igen, så jag kan vara helt säker på att det inte bara är magen som knorrar... :P

...I vacker sommarskrud

Idag har jag vart på extra glatt humör! Jag vaknade pigg och utvilad och kände att "idag ska jag hitta på något skoj!". Men eftersom min fantasi inte alltid har lika stora planer som jag själv, så kom jag inte på så mycket skoj att göra. Hur som helst tog jag en sväng till Plantagen och kollade på blommor. Jag kom hem med tre fröpåsar som jag planterade i några trista billiga IKEA-krukor jag hade stående. Och trista krukor gör väl ingen glad, så jag pimpade dom! Kolla vad sommarglada dom blev :D

 

Om mina fingrar är så gröna som jag vill att dom ska vara, så ska det komma upp smörgåskrasse, citronmeliss och gräslök ur krukorna.

 

Om ni vill göra egna sommarfina krukor på mitt sätt så gör ni så här:

Virka så många lm att det når runt krukan.

Virka ihop med en sm.

Virka sen fm hela tiden, alla varv, tills fodralet är lika högt som krukan.

Klart!

 

Och glöm nu för guds skull inte att hålla tummarna för Brynäs ikväll! :PHeja heja!!

Nu hoppas jag alla sitter och håller tummarna för Brynäs!Jag är egentligen inte alls ett dugg intresserad av sport. Tycker det är sjukt tråkigt! Men jag måste ju erkänna att det är lite spännande nu när "mitt" gävlelag är i final :P

tjockis!

Nu har min mage börjat växa till sej lite. Men jag tycker det går sakta. Jag har kollat lite på andras magar i vecka 17 och dom ser mycket större ut än min. Fast det kanske syns bättre när man är smal. Jag är mullig/knubbig annars också, så min mage är jämt stor:P Nu tycker jag bara att jag ser tjockare ut än vanligt. Magen är större, men det är ingen uppenbar gravidmage än. I alla fall inte när jag har kläder på mej. Jag får börja använda min tröja med "bebis"-tryck på magen, så folk förstår varför jag är tjockis:P

Tagen idag, v. 17+5Hoppas alla har haft en bra påskhelg! Nu håller vi tummarna för att sommaren skyndar sej till Sverige :D

I'm back!

Oj vad länge sedan det var jag skrev något nu! Men det har inte hänt så mycket heller. Jag har lyckats dragit på mej en förkylning med tillhörande feber. Jag brukar typ aldrig vara sjuk, men nu har jag haft feber två gånger inom loppet av två månader. Men jag har hört att imunförsvaret försvagas när man är gravid, så det är väl det som spökar.

Blev ni lurade på första april? Jag klarade mej! Men jag lyckades lura mamma och syster big time! Och jag är sämst på att luras. Måste erkänna att jag var väldigt stolt över mej själv efteråt :P Jag ringde till dom och sa att jag sett på facebook att köpis (valbo köpcentrum, som ligger nära där dom bor) hade vårerbjudande då de 10 första kunderna i varje butik fick ett presentkort på 500:-. Dom skynade dit för att hinna bli först, för dom förväntade sej ju att det skulle vara proppat med folk. När dom kom fram va det inge folk alls, så dom ringde mej och undrade om det verkligen var rätt dag. Och jag svarade "April! April!" Haha! Jag är så bäst!

Jag tänkte också passa på att tipsa om BioOil. En olja man kan använda till mycket. Jag har den till att smörja in magen med, för den ska hjälpa att förhindra bristningar vid graviditet. Och dom bristningar som eventuellt endå dyker upp ska bli mindre tydliga. Men ska börja smörja med oljan i 4de månaden, så jag har inte hunnit använda den så länge än. Det återstår att se om den funkar. Okei, det kanske var fel att skriva att det är något jag "tipsar" om, när jag inte vet om det fungerar. Men den hade ett ganska bra pris i alla fall, jämnfört med andra bristningskrämer :)


RSS 2.0